Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

segel






hissas


skeppet vaggas i vindmoders hand



seglen
är vita


trenne gånger sju
skimrar i solens guld
himlar är blå
hav är grönt




klipporna är fjärran
helt nära



dimman lättar
för dem iland



och tärnor i trettonde
dansar i ring




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-14 22:03



Bookmark and Share


  poetryGirl
skeppet vaggas i vindmoders hand //
ryser över skönheten...
2013-01-15

  Lars Hedlin
ut i det öppna vackra
2013-01-15

  Quasimodo
En skön färd och känsla ger den här, med segel spända för vindar.
2013-01-15

    ej medlem längre
så fin..*
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser