Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

infryst





bubblor i isen
infrysta andedräkter



leendeansikten
sorgeansikten
allt och allt igen



berg och dalar
dalar och berg
snöfåglar svävar vida



valarna knackar på
abborren kikar i vakens nyvakna springa

vanten faller i
pimplaren ylar



abborren vänder skyndsamt till värmen
vid elden
där vid havets



det människan kallar botten
det är väl botten
valen ler
beundrar


havets fjällkam




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-14 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker och smårolig i sin charm!!!
2013-01-15

  Lars Hedlin
Berusande i och under
2013-01-15

    ej medlem längre
Tänk så fint att få vara fisk!
2013-01-14

  Jordgubbsodlare
Naturlyrik med ett överskönt, skämtsamt totalperspektiv :)
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser