Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nålport



fingerborgen knackar på bordet
kvistöga kisar yrvaket in i
kristallflodens
kristallampans
prismadans

säg vad skall sömmas i denna dag
undrar kvistögat
gäspar
stort
sträcker fransarna in i målande
med regnbågsfärgade linser

fingerborgen
vaggar trådarna varsamt genom nålportens ellipsljus
vi gör inte en gordisk knut

fingerborgsblommor till ängen i vilande i det vita
skall vi sömma

det
blir vackert skåda sade kvistögat
till fingerborgen vilken knackade på
bordet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-14 22:28



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Njutfulla ord med verklighet och en sömnad i vitt/kram
2013-01-15

    ej medlem längre
Tycker mycket om denna fina poesi ...

2013-01-15

  Lars Hedlin
Tycker om denna
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser