Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskedar

Avskedar dig nu,
sinnets bemästrare
- löser dig sakta
från skikt efter skikt -
låter dej rinna ut,
förångas
i dagars varma ljus




Fri vers av rosa
Läst 849 gånger och applåderad av 71 personer
Publicerad 2013-01-14 23:24



Bookmark and Share


  Densen VIP
på gott och ont;)
2013-04-20

    lenakarin
Mycket bra.. Som sökandet efter att släppa kontrollen o hitta vad som finns under
2013-02-21

  Sommarnattsljus
Är mycket imponerad av ditt sätt att formulera dig. Blev mycket djupt berörd av de texter jag läste. Bokmärkte den här, för att innehållet i den kändes som en väldigt bra medicin. Och inte besk som medicin ofta kan vara, utan väldigt befriande. Tack!
2013-02-05

  Sommarnattsljus
Underbar! Blir glad av att läsa den här. Tack!
2013-02-05

  agneta pichler
smärtsamt
men kanske tvunget

vackert skrivet
2013-01-24

  Linda CH VIP
Förträffligt bra!
2013-01-21

  KrutOla
Det finns mästare och och det finns bemästrare.
Dina texter tycks mig skrivna av en representant för den förstnämnda kategorin. Bemästrare är det nog bäst att ge sparken om det går.
2013-01-21

  reza.hb
ett sådant textformulering..
otroligt bra skrivet !
2013-01-21

  Anoo Niskanen VIP
Bra skrivet!
2013-01-21

  agneta pichler
Lite sorgset
Vemodigt
Men vackert
2013-01-21

    ej medlem längre
avsked, klarhet, zen
utsökt!
2013-01-19

  Jean-Michel Orblin
Vem är sinnets mästare?
Avsked
en sked som är av?
Separation från en fysisk person?
Klurigt och Bra!
2013-01-19

  Robert Jonsson VIP
Gillas mycket, bokmärker den...
2013-01-18

  Arowana
Vackert språk. Sinnets bemästrare. Mmm, jag smakar på den.
2013-01-17

  SatansSon VIP
Tycker om denna.
2013-01-15

    ej medlem längre
Din text pusslar fram bitar inom mig,den är sådär perfekt i en kreativ process som bara riktigt välskrivna texter är-för mig!


2013-01-15

    ej medlem längre
Ja, d gör du rätt i. Bemästrare ska man akta sig för och släppa sinnet fritt! Bra:)
2013-01-15

    ej medlem längre
Åh, vilken fin! Pärla. "Förångas." Njuter.
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

rosa