Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför skriver jag

Orden rinner genom mina fingrar. Fångar upp de ord som talar

I tomhetens tankar rotar sig de betydelsefulla känslorna

Bildar sektioner av ett annat liv. Livet bakom mina ögon

Där ser jag orden i bilder. Vill lämna tavlor mot din syn

Värma ditt inre med en röstlös kvinna. En själ att finna

Nakna ord om sanning och slingrande ord i saga

Delar av universums fantasi lägger jag i dina händer

Där, i detta virrvarr av ord i mosaik. Finner du mig




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 194 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-01-15 14:20



Bookmark and Share


  Janne
Bra skrivit! märker skrivlust lyser
igenom denna text fylld av känslor
Ett virrvarv ord kan jag känna ibland
då är det bra att försöka skriva ner
dom!" Ventilera hjärnan"
2013-01-27

  agneta pichler

skriv du..
skriv om allt
de som gör ont
de som ger dig ett leende
och det som gör livet underbart..

underbart läsa dina texter
2013-01-16

  Lars Hedlin
Tack...för en vacker sanning!
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish