Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer.....

 

 

Jag såg Golden Gate brons gyllene bågar

ovanför mig från fartygets däck.

Ser Telegraph Hill 

skymtande i soldiset.

 

Blir så påmind

av det okända havet

och kriget som väntar.

 

Kanske skulle jag aldrig mer se

hem och San Francsisco igen.

Aldrig mer!

 

Och gjorde det inte heller

jag blev kvar därborta

i en bombgrop

på Guadalcanal.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-15 15:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tjusigt!
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP