Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

 

 

Som blomman

som ur jorden finner liv 

och en vattendroppe
 
som får den att blomma
 
 
Är vi också liv
 
som i verkligheten
 
finner vårt öde.
 
 
Ett öde som är detsamma
 
som blomman
 
som söker liv ur jorden.
 
 
Den jord dit vi alla 
 
återkallas till.



Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-15 15:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader
2013-01-17

    ej medlem längre
Sanna ord..så fint skrivet
2013-01-15

    Anki.A
Så fin <3
2013-01-15

  Maj-Lis VIP
Sant och vackert
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP