Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväder

Ännu ett oväder
har samhället
i sitt grepp

Lamslår
vårt högteknologiska samhälle
där allt ska göras rätt och i tid

I kalkylen
om den ständiga rörelsen
mot nya mål
finns inte utrymme för
störningar

Inför vädrets makter
är vi maktlösa
vi får alla böja oss
och inse vår litenhet




Fri vers av AA VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-16 00:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar. Mycket
2013-02-10

    ej medlem längre
Moder Jord lär göra vad som behövs-med eller utan vår medverkan!
Jag gillar ditt klargörande om människans litenhet inför naturens krafter.
2013-01-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bara att vänja sej...
2013-01-16

  SatansSon VIP
Jag tolkade vädret som den jhögste guden förr på 80-talet. att grekerna menade det.
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP