Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar mig en glas sko!

Jag önskar mig en glass ko.

Tänk så praktiskt att få glass ur en iskall spene från en juver.

Dom andra tre består av mjölk, grädde samt vassle.

Vad mycket glass jag skulle kunna bjuda dig på när sommaren kommer eller våren första värme.




Övriga genrer (Aforism) av Jean-Michel Orblin
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-17 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin