Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje människas strävan

Gemenskap
ingå i ett sammanhang
känsla av trygghet
bli sedd
bekräftad för den man är

Dessa till synes enkla ord är varje människas
strävan

De exkluderade
som lever utanför
saknar trådar till det
vi andra tar för givet

De törstar efter näring
för att växa
att få ingå
i något större

I stället låses de in i en
situation
de inte kan lyfta sig ur
eftersom de saknar inträdesbiljett




Fri vers av AA VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-17 17:24



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fint och sant
2013-01-17

    ej medlem längre
Verkligen en text som bör läsas och begrundas av alla oss som fått inträdesbiljetten utan att ens säga tack!

Stående applåd!!
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP