Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotriktig sex om bakfoten

 

 

En spänstig simhoppare från Valdemarsvik
eggades av sina fötter när han tränade pik 
Nu på golvet han krälar 
och slickar sina hälar
i en fotfetischistisk praktisk auto-erotik

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av Pitbullpudelns kärna
Läst 551 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-18 22:55



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
HAha, den var riktigt fyndig! OM än lite långa rader, men alla dessa fötter...inte kan man hålla reda på dem...!;=)
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna