Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illmar





huset
det rasade samman
av

illmar
vilken frustade pustade
blåste


stenar ligga i
sörjande
högar

hon vattnar med helandebrygder


vindar
knådar stendeg
i bakstugans kittelvärme



reser
sig

berget
ur söndrade leder


söndrandets led


stjärnorna

stjärnorna tänder orden

med vilken
husmakaren

ånyo

bygger grunden




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-17 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser