Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vita ögon





ögonen är vita i
denna
dags

skönhet

granens grenar är
tyngda av

vita
mantelvågor


viskar;
detta är icke tyngd människobarn

detta
är


kristalljusoblater


smälter in i
din
hud


smälter

kärlekskyssen in




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 127 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-17 22:50



Bookmark and Share


  Änglaögon
Värms av dina alltid så vackra texter.
2013-01-18

  Osvalds_Dotter VIP
Åh nu ryser jag av din varma text.
Förnimmer bilder åter igen.
Tack.
2013-01-18

  poetryGirl
vacker som vanligt, fint även ditt nya foto här
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser