Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lakansbädd



i bädden
med vita lakan




med bolster av
dun

andas sömnen
stilla




kinden är
rosenskimrande




tystnaden
skrudar takets kupol

hennes ögon är stjärnor
i snöträdets krona






hon drömmer
drömda

vandringars
skönhet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 180 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-17 23:38



Bookmark and Share


    Melona
<3
2013-01-18

    ej medlem längre
härligt!
2013-01-18

  Lars Hedlin
Så fint
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser