Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonande





ur dvalan av de vita sjöarnas
värnandetoner




ur snäckan
musslans
slutna öga

stiger hon
upp




ur pupillrosens
mörka rundel


irisfälten
doftar blå safirer
in i hennes mantel




vita rosenblad
rör mjukt vid hennes närvaro






ön stiger
ur dimmorna

hon bär
lågan i sina händer







puman av nattens gryning
stryker gräsets skuggor in i ljus
fågelträd andas
morgonhymnens ankomst

sju vita storkar
lyfter bladen

pumans
ögoncitriner

djupnar in i
topazglöd






vitvandrare
i rosendalens
röda




drömmer du
violbladens ankomst

ur stjärnhögas händer






snöträd andas stilla
släpper gnistrande snöblad
allt är så tyst
fridstyst




jag hör bladen
möta marken

tonen är
vacker




snövandrare
följer vågornas

mjuka
linjer



i natten böljar tältdukar

vita
skimrar mildröda

av lägereldsblad


hudfägring






Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 134 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-18 00:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord har en vacker ton...
2013-01-18

  Jan Widströmer VIP
Omisskänligt du.
2013-01-18

    ej medlem längre
Fin berättelse
2013-01-18

  Anya VIP
Tycker om! Vackra ord i böljande.
2013-01-18

  Lars Hedlin
VAckert
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser