Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänder ett ljus för dig min vän


En vän som du

 

jag vet inte varför

men jag kom att tänka på dig ikväll

när jag satt och trasslade med

en garnhärva

 

jag kom att minnas när vi trasslade

med garn som vi växtfärgat och inte

bundit så bra

 

jag såg bilderna framför mig

mindes den glädje vi båda kände

när vi fick göra det vi båda tyckte

så mycket om

 

hur vi skrattade just dessa stunder

vi släppte allt som var jobbigt och tungt

livet ledde oss olika vägar men vi höll

kontakten det kunde vara en hälsning

på ett vykort ett telefonsamtal

 

du var en verklig vän en vän som fanns

både i medgång och motgång, jag försökte

göra detsamma för dig

 

jag saknar dig så men vet att du har det bra

där uppe bland änglarna

 

 

anits 17 januari 2013

 




Fri vers av anits VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-01-18 00:14



Bookmark and Share


  MaRit MaRitza LöfRoos
Tycker om denna mycket.
2013-01-24

  Ljusletaren
Bra att du har fina minnen kvar /kram
2013-01-22

  Ninananonia VIP
Fint om en kär vän..
2013-01-22

  aol
så sant varmt nära skriftat, ja släppte alla maskerna vore vi alla likadana för gud går i alla fötter,
2013-01-19

  Eva Helene VIP
Goda minnen! Fint!
2013-01-19

  Eaglemountains VIP
Berörande och vacker text. Så fint ...
2013-01-19

  Jordgubbsodlare
Övergången från garnystan till änglar blir så trygg trots vemodet och saknaden. Det du delar med dig av vecklar ut sig som värme, som en intensivt lysande röd hyacint. Tack för läsningen!
2013-01-18

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med så fina minnen...
2013-01-18

  Anya VIP
Fint om äkta vänskap.
2013-01-18

  Lars Hedlin
VAckert skrivet!
2013-01-18

    ej medlem längre
underbar text!
2013-01-18

  Bibbi VIP
Sådana vänner växer ej på trän.
2013-01-18

  MaRit MaRitza LöfRoos
Så underbart.
2013-01-18

    ej medlem längre
Fint!
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP