Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är min stund på dygnet

 

Det här är min stund på dygnet, då jag ändå inte kan sova

Då kan jag hamna här timme efter timme

och läsa om livet och innehåll som mig berör

 

Ibland skriver jag själv något

Stundtals ofta, periodvis inget

Vissa nätter är jag inte här alls

Då har smärtan fått gro för mycket

Så mycket att jag inte förmår mig att starta datorn

Sen plötsligt utan förvarning så är jag här igen

 

Ibland undrar jag själv hur jag fungerar

 

Jag styrs oftast av det röda, den svepande skuggan

Ångesten och molnet inom mig

 

Klockan tickar och timmarna rinner så på

Ty det här är min stund på dygnet, då jag ändå inte kan sova

 




Fri vers (Prosapoesi) av Magica VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-18 03:33



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande
2013-01-19

    ej medlem längre

Jag känner igen mig
Känner jag då också igen dig
2013-01-19

  Lars Hedlin
Bra stark och lite igenkännande...
2013-01-18

  SatansSon VIP
Fint om din situuation. Svårt bryta det här. Jag skriver tio om dan. Max vad man får. Natttetid.
2013-01-18

  Peter Stjerngrim VIP
Alltid lika trevligt att känna din närvaro här vid den här tiden på dygnet ...
... men jag önskar du hade sluppit känna som du gör inom dig
och att det varit för att du är en nattuggla som du är här
och inte på grund av det som nu är ...

Hoppas du kommer till ro snart och får sova några timmar i alla fall innan det ljusnar allt för mycket ...
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP