Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglars ögon *

 

 

Tänk om stjärnorna

på natthimlen

är änglars ögon.

 

Ögon hos dem som har levt

samma liv 

som vi lever nu.

 

Tänk om stjärnorna

är ögon som ser ner på oss.

För att se om vi har lärt

av historien.

 

Att vi inte gör samma misstag

som de gjorde en gång.

 

Tänk om stjärnorna

på natthimlen

är änglars ögon.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-01-18 10:50



Bookmark and Share


  Den lilla sjöljungfrun
Så ljuvligt.........
2013-01-25

  Filippa Jacobsson
Åh så vackert! Ja, tänk om...
2013-01-25

  Alva Johnsson VIP

Tanken svindlar. Underbart!
2013-01-25

    maija tuori

Så himla fina tankar ..
2013-01-25

  vargtass
Så vackert skrivet! =)
2013-01-25

  Osvalds_Dotter VIP
Vackert!!
2013-01-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tänk om...sköna ord...
2013-01-18

    Anki.A
Stjärnor är ögon på himlen...dom ser
2013-01-18

    Anki.A
Stjärnor är ögon på himlen...dom ser
2013-01-18

  Ljusletaren
Gnistrande ögon som flirtar med oss då och då.
Underbar tanke/kram
2013-01-18

  Maj-Lis VIP
De var vackert tänkt
2013-01-18

  Bo Himmelsbåge
Åhh vilken fin och härlig vision! Tack!
2013-01-18

  walborg
En vacker och underbar tanke
2013-01-18

    ej medlem längre
Fina varma tankar glimmar här ...
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP