Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månskärebägare




ur havet
stiger


månskäran

kristallbladsbägare






havsmoders hand
sträcker denna bägare till





fylld ur
silverfloden är

månskäran





drick till dina ögons


klarhet




viskar
havet



ur vilket sången
stiger




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-18 20:59



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Och sångerna väver sig in i detta klara, så vackert detta!
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser