Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

köldrosenbukett




gnistrande


snöfiligranblad
rosenblad
vita





snidade
ur

renaste kristall


släpper trädens
tysta




tysta
drömskönhet





ur oändligen
kärlek

snidade händerna bladen




bladen vilka
skrudar

hennes
hud




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-18 22:36



Bookmark and Share


  Änglaögon
Förundras än en gång över dina alltid så vackra ordval och den otroliga stämning som stiger ur dina texter. Som vackra målningar som innehåller precis allt.
2013-01-19

    ej medlem längre
Mycket bra!
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser