Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömfjädrar




drömfjädrar
rör vid bröstets

öppnade rosenblad





drömfjädrar
faller ur

ögons vishet





hennes toner
gnistrar
rena





samvetsfjädrar
smeker drömmens
rena sannhet




ur källan
kommen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-18 22:41



Bookmark and Share


    jaybird
Lekande lätt dansar
fjädrarna här

med piruetter
mitt i allvarets arena

lyfts av
visdom
2013-01-18

    ej medlem längre
fantastisk!
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser