Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i






stilla
vill jag vara

i dina armar





uppleva kölden
lämna min kropp





stilla
vill jag vara
i dina armar






förenas
med
ditt vackra hjärtas slag





lyssna
till



våra pulsars
vävarfingrar





vandra in i dina ögon
ohöljda




stilla


vill jag vara




i
drömvävarens
händer




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 156 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-18 23:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
vackert varmt
2013-01-20

  wildah
Underbara ord som vanligt!
2013-01-19

  wildah
Underbara ord som vanligt!
2013-01-19

    ej medlem längre
ljuvligt vacker ...
2013-01-19

    ej medlem längre
skön!
2013-01-19

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2013-01-18

  Madelene Edlund
"vandra in i dina ögon" :) sparsmakat, smakfullt och innerligt, gillar detta!
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser