Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröna apelsinskal

 

Gröna apelsinskal

trasade porslinsskärvor

Limmar dem samman

tar en rejäl tugga

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-01-19 04:59



Bookmark and Share


  Densen VIP
...Kan då bli till en helhet som känns ganska "besk", livet... ens egen tillvaro, understundom:/

I mina ögon, fyndigt skrivet;)
2013-12-21

  Peter G VIP
Knepig och surrealistisk bild som ger mig skönt huvudbry!
2013-01-24

  Erik Hall
grym!
2013-01-23

  Lars Hedlin
Smärta...
2013-01-20

  edikt/Benedikte
Visuellt och starkt!
Be
2013-01-20

  Annie b'larsson VIP
Du gör ett vackert konstverk - och äter det. Så där gör vi ibland när vi är förtvivlade. Varför inte.
2013-01-19

  Katinka VIP
Laga ditt hjärta.. Fint beskriver du känslan genom färger.
2013-01-19

  Constantine Snow
Apelsinen var i allafall inte en citron...
Detta är vackert. Riktigt vackert.
2013-01-19

  SatansSon VIP
Vacker sureallistisk kortdikt. Skön.
2013-01-19

    ej medlem längre
oj, vilka färger, och kanske, självförebråelse?
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP