Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS Ö

Jag vill drömma mej bort

tillk kärlekens ö

Där jag  för en enda dag

 kan mej förströ

Med en man som kan älska med mej

från hjässa till tå

Som väcker mina sinnen

till den hetaste åtrå

I ett saligt rus mej befinna

Känna glöden mellan man och kvinna

När jag på den ön går i land

Då önskar jag

att de var du

som tog mej i hand

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-19 18:45



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en universell dikt - det är många som kunde skriva under på den
2013-01-25

  Alva Johnsson VIP

Kärlekslängtan i fint format.
Vackert!
2013-01-22

  Heikki Hellman
En skön text med dämpade färger skriven och lagom het!
2013-01-22

  Destino
Så fint skrivet, gillar mycket
2013-01-21

  Lars Hedlin
värmen i själens djup är ljus!
2013-01-20

  Angel of love
Alldeles varm och underbar kärleksdikt!
2013-01-19

  Ninananonia VIP
:) fin...
2013-01-19

  ULJO
Kärlekens ö skulle jag villja resa till
2013-01-19

    ej medlem längre
Vackra sköna ord om kärleken.
2013-01-19

  M M Mannheim VIP
....gå till andra sidan av ön....för där väntar jag på den eldröda blomman som väcker mig ur min längtan efter kärlek "frtån topp till tå"........kom.....
2013-01-19

    ej medlem längre
så fint...
2013-01-19

  ResenärGenomLivet VIP
Sköna, längtansfulla kärleksord...
2013-01-19

    ej medlem längre
fint om kärleken..
2013-01-19

  vargtass
Fint diktat om kärlek!
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP