Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

molnhästar





nattens diamantstränder

driver in
molnhästarna





gryningsfjäders
karmosinröda




rör mjukt vid
ögonblad





träden är
skrudade




med skimrande
rubindroppar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-19 22:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Själsliga toner
2013-01-20

  Jan Widströmer VIP
Rubinvackert,
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser