Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystblad






sitter du
i tysträdens kronor




dessa

diamantbladsbärande





är det
dina ögon
vilka gnistrar




älskade





så ber jag tystbladen

omfamna mitt ansikte


smälta
in i
min hud



*





hon krattar gångar i natten
tänder snölyktor

isskålar


en låga lägger hon
i fönster


stegen uteblir


gryningen andas

tyst


drömbladen bäddar in



*



diamantfjädrar
rör vid
trötta ögon


hon sluter dem
sakta

orkar ej
se

det gör ont



*



träden andas vita blad



ur stjärnmoders
slända


trådar givna





ur nattens sorgsna
ensamhetsstämma



väver hon
tröstens källa





till hon vilken kupar händerna
över snöelden till värmande




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-19 23:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert skaldat!
2013-01-20

    ej medlem längre
bedårande vacker poesi ...
2013-01-20

  Ninananonia VIP
Så fint tystblad inom...
2013-01-20

  poetryGirl
vinterdröm...
2013-01-20

  Jan Widströmer VIP
Diamantdrömskt.
2013-01-20

  ULJO
Poesi för mina öron, mycket vackert
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser