Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Jag talar, ingen förstår
Jag skriker, ingen hör
Hört att tiden läker alla sår
Tiden går och jag väntar på ett år
Men varför mitt lidande består?
Smärtan som till själen når
Är det bara jag som får?
Jag hade din famn igår
Nu är det någon annan som får




Övriga genrer av Diva
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-20 09:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
starkt och vackert om smärta, inre smärta
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Diva
Diva