Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veteranskamrat





Vi åkte

starka och stolta


Vi kämpade

Tillsammans i ett annat land.


Där med våra kamrater

Knöt vi band!


En Sökte äventyr

Nån blev martyr.


Ena kom bestört

Den andra var förstörd.


Ena ville ha en kram

Den andra ville ha ett barn.


Alla fick med sig nåt

Om det var erfarenhet eller sak.


Men det viktigaste alla fick

Var veteranskamrat.




Fri vers av Diva
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-23 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diva
Diva