Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor utan svar

Kommer den dag?

När leendet återvänder

På mina läppar

När hjärtat kan slå som för

När själen kan stänga förflutnas dörr

Kommer den natt?

När månen blir min gäst

Och stjärnorna lyser upp min värld

När sömnen kan smeka mina ögon

O kunna drömma om gröna ägnar

Kan hjärtat en än gång

Få lusten att bygga kärleksbo?

Och jag kan få sinnesro

Kommer han att finnas kvar?

I mitt hjärta som han en gång var

Kommer jag våga?

Låta någon knacka på hjärtats dörr

Kommer jag se på världen?

Som jag såg förr

Kommer hjärtat läka?

Av ett gammalt sår

Kommer han och finnas kvar?

I mitt hjärta som han var

Bara Gud kan ge mig svaren

För ingen annan de svaren har




Fri vers av Diva
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-28 15:52



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Så många stabila broar måste till att nå hjärtats djupa värme, men allt finns bara ingredienserna är tillräckligt trovärdiga och djupa och fulla av ärlighet.
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Diva
Diva