Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Ensamhet!


Min ensamhet!


Min ensamhet!

Omfamna mig nu.

Du är min lisande vän.

I all falskhet omkring oss.



Du känner!

Mitt hjärtas sår!

Bara du förstår!

Hur jag mår!



Min besynnerliga!

Ditt sällskap!

Har jag väntat ivrigt.

Min trogna Ensamhet!




Fri vers av Diva
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-22 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diva
Diva