Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är av konstnären Veronika Erriksson.


Tomhet!

När du inte finns!

Stelnar mitt leende

På mina läppar.

Hjärtat tappar lusten

At slå..

Världen..

Drunknar i mörkrets avgrund!

Jag fylls av tomhet!




Fri vers av Diva
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-04 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diva
Diva