Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Rokhshan!

Jag berövas mina andetag.

Jag stenas eller får piskslag.

Bara för att jag älskar

och känner inget hat!

Fängslad för ett brott

Brottet att älska!

Bara för jag är född kvinna!

Ta mitt liv,ta min kropp!

Min älskade har jag i mitt hjärta

Till sista stenslag!

Min död är min seger!

Beviset DU inte äger!

Jag må vara död!

Men jag lever!




Fri vers av Diva
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-24 11:46



Bookmark and Share


  i af apa
grymhet utan gräns...
2016-01-04

  Diva
Tyvärr är stenig av unga tjejer som dör och omfamnar döden med glädje för sin kärlek har blivit nåt sort subkultur i man dominanta samhällen.
2015-12-22

  Fale Bure VIP
Huvaligen vilken stark text
2015-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Diva
Diva