Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya vyer läker sår!

Ett evigt nötande mot det som borde vara
sitter fast i vardagen hårt just nu

Vaket tillstånd har sin egenhet
egen plåga formas av sin verklighet

Balansen är olika beredd
delar upp tillstånd och förvirring

Det finns dagar
då livets känslor sliter mig itu

Jag har lossat alla rep och bränt upp dem
tankarna och känslorna klarare

Trött på famlande försök
och där allt bara slutar i bråk

Men nya vyer läker sår
sänder inspiration och värmer till slut




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 276 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-20 14:09



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mycket bra ordat om livet ... gillar och gillar mycket/kram
2013-01-22

    Ladylike
Denna behövde jag läsa idag.
Tack:)<3
2013-01-21

  Osvalds_Dotter VIP
Texten ett uppvaknande,,
Sårbarhet andas texten,,
Berörande,,
2013-01-21

  ULJO
Starka ord som berör på djupet
2013-01-20

  ResenärGenomLivet VIP
En berörande text...jobbig att läsa...
2013-01-20

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
text som berör, vemodslängtan
2013-01-20

  Angel of love
Det krävs mycket styrka i vardagen! Stark text!
2013-01-20

  Maiah VIP
klokskap i kubik
2013-01-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja se sig om
som pånyttfödd
god tanke född
och så väl strödd!
2013-01-20

    ej medlem längre
Den finns krafter i dina ord och så länge längtan lever finns det hopp!
2013-01-20

    ej medlem längre
ärligt och berörande ...
2013-01-20

  Anya VIP
Tråkigt med bråk för diktarjaget...ibland kan man behöva hjälp. hoppas det löser sig!
2013-01-20

    ej medlem längre
Vackert sårbara är dina ord här.
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin