Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag överlevde dig

Jag skulle inte kunna landa i gångna dagar
Aldrig breda ut mina vingar och fly en verklighet
Om inte sanningen tog ner mig på jorden och skrämde mig
I undrans stilla tystnad skulle jag blunda och drömma mig bort
Vinkla smärtan till skönhet. Luta mig mot illusionen och le
Se dig vända i dörren
Vrida tillbaka klockan och ta min hand
Och alltid viska vackra lögner i mitt öra
Men då skulle mitt liv inte gå att rädda
Så jag väljer att svälja sanningen
Och låta smärtan blöda
Tills såret är slutet och hjärtat slår igen




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 186 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-20 19:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat...starkt skrivet!
2013-01-21

    ej medlem längre
Detta var bra skrivet.
2013-01-21

  Katinka VIP
Vinkla smärtan till skönhet, å vad bra!
2013-01-20

  Constantine Snow
Inspirerande material. Skulle själv behöva mata i mig sådant här mycket! Vackert men sorgligt.
2013-01-20

  agneta pichler
wow..
dina ord.. så starka

en smärtsam saning..

Tack

2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish