Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer mig bort i en längtan!

Drömmer mig bort
livet är kort

Fast ändock är allt evigt
önskar att jag vore någon annanstans just nu




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 183 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-20 19:43



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Det är gott att kunna göra så...
2013-01-20

  Angel of love
Man måste få drömma och se nått annat ibland!
2013-01-20

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
längtan och drömmar är eviga
2013-01-20

  Maj-Lis VIP
En önskan som delas med dej
2013-01-20

  Destino
Bilden säger så mycket
Orden känns verkkigen.
Du är en poet med bild och ord ssmmansmälta i en njutning för själen
2013-01-20

  ResenärGenomLivet VIP
Känner med dej...
2013-01-20

  Federico Romano
Ensam är du inte i känna & tänka dig bort..
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin