Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ledsen

I hatets ögonblick
Förångas tåren av stundens hetta




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-20 19:53



Bookmark and Share


  agneta pichler
fåordat.. suvärent..
2013-01-21

  Linda CH VIP
Bra!
2013-01-21

  Lars Hedlin
JA så är det nog i just den stunden...bra skrivet!
2013-01-21

  Katinka VIP
Mycket mer konstruktivt att vara arg än ledsen. Bra!
2013-01-20

  Maiah VIP
fyndigt diktat att ilskans hette kan påverka tårar..... bra diktat
2013-01-20

    ej medlem längre
YES!!
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish