Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under natten, över vattnet

Jag såg röken från fabrikerna, under natten, över vattnet. Pappa sover bredvid, ölen i min hand. På ovanvåningen har mamma precis lagt sig och allting är fridfullt. Bara pappas snarkningar och elden i kaminen som bryter mot tystnaden. Gud vad jag har det bra, aldrig ensam, alltid stöttning. Tur dom är mina, mamma och pappa, annars hade det varit lätt att falla hårt.




Fri vers av April skies
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-20 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies