Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek som snö

Kärlek är som snö
Så länge de endast är lite
så är det vackert och lätt
När de blir mycket
blir man blind och de är tungt

en kyla behaglig att finna sig i
tills tiden gått sin väg och man dör

Som barnens snögubbe ler man fånigt
När sedan det töar
sjunker leendet, försvinner bort

kärlek är som snö
ibland lagom, ibland för lite
andra gånger alldeles förmycket
någon gång töar även kärleken bort




Fri vers av Laura M.E
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-21 08:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välförklarande
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Laura M.E
Laura M.E