Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänder vackra eldar!


Tänk så skönt det är med mänsklig värma
att få känna hud mot hud

Beröring så ömt
i ömsesidig respekt

Tillsammans kan vi tända vackra eldar




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 214 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-21 08:37



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
tänk så många vackra eldar som kunde brunnit runtom i världen om alla tänkte som så, vackert
2013-01-21

    ej medlem längre
Ord och bild som föder längtan.
2013-01-21

  agneta pichler
vacker kärlek
2013-01-21

  Harriet Gullin VIP
härlig dikt!
2013-01-21

  Anya VIP
Vackert och viktigt.
2013-01-21

  Federico Romano
Tillsaman är ett bra ord i många samanhang..
2013-01-21

  ResenärGenomLivet VIP
Hörde igår om barnhemsbarn i Ryssland...om skillnaden på de barn som bara får den livsnödvändiga omsorgen, som mat och byte av blöjor, och de barn som lyfts upp i famnen och blir kramade och dylikt. Där kan man verkligen tala om att beröring är viktigt. Så beröring är viktig för alla oss människor. Tycker mycket om din text...
2013-01-21

  Lindha W Gustavsson
Hekt fantastiskt vacker, tusen tack för den!
2013-01-21

  Linda CH VIP
Värmande ord!
2013-01-21

  Alva Johnsson VIP

Sensuellt och vackert.
2013-01-21

    ej medlem längre
Värmande vacker ...

2013-01-21

  anits VIP
Mycket vackert och berörande skaldat
2013-01-21

  Angel of love
Underbart...
2013-01-21

  Osvalds_Dotter VIP
En text som man kan tolka på flera sätt :)

Beröringen i sig,, väcker sinnet,,
Öppnar,,
Släpper ut,,
Minnen,,
Eldar,,

,, en ny tid på väg,,
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin