Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur stavar man till gjud?


Veckans religionsfråga

Hur kan religiösa analfabeter vara bokstavstroende?




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-21 09:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hah, klockren
2013-02-10

  Magica VIP
Finurligt.
2013-02-04

  Mangal VIP
Hysterisk kul, om det inte vore för allvaret i det. Ännu mer skrämmande är hur den läs- pch skrivkunniga makten använder sin kunskap.
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP