Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill att du alltid minns mig

Får jag känna mig för under din hud?
Känna kraften av ditt hjärtas slag mot mina händer
Skriva mitt namn i dina tankar?
Jag vill lämna rysningar av välbehag mot din ryggrad
Se blodet rusa i dina ådror
Jag vill sätta minnen i din kropp som aldrig tystnar
Högt och tydligt ska de ljuda!
I blodets vågor mot hjärtats strand
Ska mitt namn lämnas..
Förtöjt för alltid vid bröstets brygga




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-21 16:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hud berörnades fint!
2013-01-22

  agneta pichler
klockren.. *ler*
2013-01-22

    ej medlem längre
Sååå starkt om längtan efter att göra avtryck i en människa.
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish