Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitch

Hon släpper taget om hans hjärta

Fläker upp hans sinne. Suger tag

Svänger sina höfter. Gränslar

Med en honas rödaste läppar slickar hon

I det råaste slukar hon honom hel

Lämnar ett ögonkast åt det som återstår

I sin smidighet smyger hon. Åter på jakt




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-21 19:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hunting again!
2013-01-22

  agneta pichler
rått men så
tvär säker..

applåd


2013-01-22

    Max Poisé
Yes.. !:-)
2013-01-21

    ej medlem längre
Livsbejakerska
2013-01-21

    ej medlem längre
Oj oj! Vilken kvinna!
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish