Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråstinna





gråstinna
allvarsblickar

stigna
ur

allåldrar



ansikten målade
blå av vidje

vakar i sjöbladens
täckta silver



du kan
höra

sjötoner
stiga

i ditt hjärta




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-21 23:23



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mycket vacker även denna..mkt bra
2013-01-23

    ej medlem längre
Bra djup och yta i ett,fint flyt.
2013-01-23

  Ljusletaren
Ord som berör på djupet!
/kram
2013-01-22

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-01-22

  Yrre VIP
Ljuvligt du skriver här!
2013-01-22

    lenakarin
Den föll rakt in i mig!!
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser