Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla dig




stilla
dig
oro

vilken ej har namn
ej har ansikte

kanske din oro är
dödsmasken de lade över ditt ansikte
i den stund
du först

skådade

dagens
ljus




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-21 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skapar tankar, bra skrivet, tycker jag
2013-01-23

  LenaJohansson VIP
mycket fint diktat och så sann i andan..så är det..
2013-01-23

  Elwania
kloka ord
vad kan man mer än göra än att stilla oron
2013-01-22

  Lars Hedlin
Insikten infaller mjukt!
2013-01-22

  Yrre VIP
Oj, tankeväckande ord!
2013-01-22

    ej medlem längre
Gillar den här.
2013-01-22

    lenakarin
Vackra ord men slutet är så svart.
Hela texten berör mig starkt, slutet oroar mig mycket.
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser