Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skurkar och gamblers

Jag vet att jag inte alltid kan uttrycka mig väl, men om jag kunde skulle jag ta dig till toppen av berget och bygga vårt slott. Du är så vacker att James Dean skulle ha fallit vid dina fötter, om han hade sett dig.

Jag vet att nätterna är galna och fyllda av skurkar och gamblers. Men jag har aldrig känt mig så levande. Det är livet som en käftsmäll, men där står vi mitt i tillsammans. Och det känns som alla är där för oss.




Fri vers av April skies
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-22 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies