Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan blir ett vagt minne!

Tystnadens missförstånd Kan såra
även då den inte är tänkt just så

Modet faller
och världar rasar

Två olyckliga får kontakt
Värmer sig i varandra

Tappar kontrollen, ger varandra värme
smärtan blir ett vagt minne






Fri vers av Lars Hedlin
Läst 371 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-22 09:56



Bookmark and Share


  agneta pichler
håller med kommentaren under mig..
Men vill oxå säga.. att de är tyvärr
livets baksida ..

Smärta ångest
Missförstånd och dyligt
2013-01-22

  Sofhia Wirström
värme
smärta
ensamhet
kärlek
allt får plats i dina rader
2013-01-22

  Angel of love
Det är underbart, och fin och smärtsam text!
2013-01-22

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
värme förmedlar du i denna, vi behöver lyfta varandra ur sorgen, hjälpas åt. Hittar man någon man kan dela med sig av sig själv med så är det underbart
2013-01-22

    ej medlem längre
bra..
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin