Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekfulla dagar!

Lekfulla dagar
och fridfulla nätter

Händer som smeker
läppar berör

Ett magiskt ögonblick
med svalkande vindar

Kan känna doften
av kroppars sinfulla lek




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-22 09:57



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker kärleksdikt
2013-01-22

  Destino
Oj hela dikten bilden sprudlar av känslor av sensualitet av längtan och sexuell laddning. Njuter verkligen
2013-01-22

  agneta pichler
njutbart
2013-01-22

  Sofhia Wirström
kärlek
ömhet
närhet
fina rader
2013-01-22

  Lindha W Gustavsson
Ännu en vacker öm kärleksdikt av dig.
2013-01-22

  Angel of love
Vacker och full av ömhet och kärlek!
2013-01-22

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Ibland är det fint att ta till dagar som dessa, eller åtminstone minnen av dem...
2013-01-22

    ej medlem längre
sensuell..
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin