Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Liemannen

Döden går med evighetens steg

Där har livet aldrig spirat, men kämpat och förlorat

I svepande skuggor väntas tiden in

Vare sig du är redo eller ej.. Inför Döden är vi alla lika







Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-22 19:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes så bra..och insiktsfullt!
2013-01-23

    ej medlem längre
så sant..
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish