Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tar flyget till Berlin

söker näring i en annan stad
hittar lugnet i larmet vid Kottbusser Tor

blir en del i en brokig mosaik
av hastande, drömmande, blänkande bitar av glas

tar en paus en stund, sitter ner
dricker kaffe på en bar

ser levande färger i porten mitt emot
suger nektar ur slitna kvarter

och är det ljuden från ett annat liv
som vaggar mig till sömns




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2013-01-30 21:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin känsla...
2013-03-10

  Bibbi VIP
Njutbart.
2013-02-19

    ej medlem längre
Jag dras in mellan dina rader...känner...ser..hör..ja du bjuder på en ljuvlig stund
2013-02-11

  Maria T
Vilken fin bild du målar
2013-02-10

  Alfie M
Väldigt fin. Känner känslan.
2013-02-06

  Yheela
Så full av bilder, jag längtar efter att få resa.
2013-01-31

  Maj-Lis VIP
Vackert..som vaggar mej till söms
2013-01-31

  sommarmoln
Underbart! (är kort...el långt:)
2013-01-31

  Fru Intighet
Genialiskt.

"suger nektar ur slitna kvarter

och är det ljuden från ett annat liv
som vaggar mig till sömns"
2013-01-31

    ej medlem längre
Just så.
Att hitta vila i rörelsen.
2013-01-31

    ej medlem längre
Fullkomligt älskar dina kompositioner. "ljuden från ett annat liv". Bravo!
2013-01-30

  Filosofen2
Lika underbart som vanligt att läsa dina rader:)
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP