Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FY FAN

Försöker desperat att hitta i djungeln
av förklaringar till vad olika texter är?
Prosa, satir, limerick eller fri vers
Jag brukar skriva rim men just nu passar det sig inte.

Nyss så kollade jag mina mail
och med bultande hjärta läste jag,
det jag väntat på så länge
men varför känns det så svårt,
det som skulle vara så enkelt?

Det är inte det att jag inte vill
jag borde inte känna så här
Ångest, ilska och förakt
Vill ju, men vad är det som håller mig kvar?
Tänk om jag inte blir lyckligare där?
I en perfekt familj i minst ett halvår

Usch, jag skäms så för hur jag känner mig
borde vara glad men istället känns det som om jag sakta glider
ofrivilligt bort från MIN faktiska verklighet
För att hade man VERKLIGEN, VERKLIGEN fått välja själv,
utan påverkan från yttre faktorer
så hade jag nog aldrig suttit här idag.

Jag spyr på allt det vanliga
känner mig arg och hungrig varje jävla dag
Istället kommer jag nog nu att börja hetsäta
och bli fet som en amerikanare.
Usch, vad negativ jag låter nu
Inget ska få stoppa mig denna gången.
Inte jag inte jag själv och inte heller mig
ska få hindra mig från detta.

Om jag så ska släpa mig själv i öronen
tvinga iväg mig med el-chockar
dra mig i håret till mitt slutgiltiga mål
så måste jag ta mig dit.
Även om ångesten ligger på ytan och pur
och alla min s.k "vänner" plötsligt känns så himla bra och trygga

Pallar inte att skriva mer nu,
tappade plötsligt lusten till allt.
Går och lägger mig
medan tiden bara rullar på.
Så snart är jag där,
i mitt ofrivilligt frivilliga paradis
fy fan för allt. FY FAN!
Godnatt!




Fri vers av Mirrie
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-23 02:31



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Känner med dig. Men du, visst går det bra att skriva utan rim. Inte alla texter ska rimmas, ibland är själva innehållet omöjligt att rimma, låt det vara så då, det är ju orden, i sig, som är viktiga och här berörde du ordentligt.
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Mirrie
Mirrie